Comunicat de presă


Comunicatul Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar

02.10.2000

Fondul de garantare a depozitelor în sistemul bancar aduce la cunoştinţă următoarele:

  1. Plata compensaţiilor pentru depozitele garantate deţinute de persoanele fizice la Banca Internaţională a Religiilor se face începând cu data de 9 octombrie 2000, prin unităţi teritoriale ale Băncii Române pentru Dezvoltare - Groupe Société Générale pe baza unei programări pe zile a benficiarilor de compensaţii.

  2. Arondarea beneficiarilor de compensaţii pe unităţi ale Băncii Române pentru Dezvoltare - Groupe Société Générale, programarea pe zile a plăţilor, precum şi lista documentelor necesare pentru încasarea sumelor cuvenite titularilor de depozite vor fi afişate la toate unităţile teritoriale ale Băncii Internaţionale a Religiilor, precum şi la unităţile plătitoare ale Băncii Române pentru Dezvoltare - Groupe Société Générale, la data de 5 octombrie 2000.

  3. Persoanele fizice deţinătoare de depozite sunt rugate să se prezinte la unităţile teritoriale ale Băncii Internaţionale a Religiilor la care au constituit depozitele, pentru a cunoaşte conţinutul anunţului Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar, unităţile Băncii Române pentru Dezvoltare - Groupe Société Générale care efectuează plăţile, zilele de plată şi documentele necesare încasării compensaţiei.