Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti

2011


Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti


Parte a activităţii de comunicare externă a Băncii Naţionale a României dedicată creşterii nivelului de educaţie financiară a publicului, proiectul „BNR – zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” continuă în anul 2011, la nivel naţional, în parteneriat cu 12 universităţi. Prezentările lectorilor BNR şi tematica abordată în cadrul seminariilor interactive vor beneficia de experienţa acumulată şi semnalele primite din partea universităţilor. Pe lista evenimentelor desfăşurate cu acest prilej se vor afla în continuare conferinţele publice susţinute de membrii Consiliului de administraţie al BNR şi vizitele participanţilor în sucursalele BNR din oraşele universitare organizatoare. Proiectul are ca grupuri ţintă un număr de 25-30 de studenţi, 10-20 cadre didactice (preparator, asistent, lector) şi, opţional, 30-40 de cursanţi ai şcolilor doctorale de la fiecare universitate parteneră.

În plus faţă de celelalte ediţii, în cursul lunii septembrie 2011, la Constanţa, va fi organizată Şcoala de vară, care îşi propune să faciliteze schimbul de informaţii şi de experienţă între cadrele didactice din universităţile partenere, pe de o parte şi oficialii şi lectorii BNR, pe de altă parte.

În anul 2011 proiectul “BNR – Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” se desfăşoară pe parcursul a două etape (mai-iunie şi octombrie-noiembrie 2011).

Programul activităţilor