Condiții de vizitare


Organizăm de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale, tururi ghidate gratuite pentru publicul interesat de moștenirea istorică, monetară și culturală a Băncii Naționale a României.

Tururile încep zilnic la orele 10, 12, 14 și 16.
Durata turului este de aproximativ o oră și 30 de minute.

Adulți

Grupurile pot avea maximum 20 de persoane. Accesul se va face pe baza actului de identitate, iar pentru operativitate este important că datele de identificare ale tuturor persoanelor adulte care vă însoțesc să fie precizate în Formularul de înregistrare...

Școli

Muzeul BNR este recomandat și vizitelor școlare începând cu clasa a IV-a. În acest caz, grupurile pot avea maximum 30 de elevi și 3 adulți însoțitori. În vederea programării unei vizite, vă rugăm să completați Formularul pentru grupuri de elevi.


Menționăm că toate programările se fac cu cel puțin două zile lucrătoare înainte de data solicitată, urmând să primiți confirmarea prin e-mail.

Vă așteptăm la intrarea din strada Lipscani nr.25 cu 10 minute înaintea orei programate pentru a derula formalitățile de acces în Banca Națională a României. Precizăm că accesul nu mai este permis după ora de începere a vizitei.

Vă asigurăm că prelucrăm în condiții de confidențialitate și siguranță toate informațiile personale pe care ni le transmiteți, conform cadrului legal în vigoare.